Kahipa Oy on 1987 perustettu suomalainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo talotekniikan kannakkeita.

Yrityksen asiakkaita ovat talotekniikka-alan asennusliikkeet ympäri Suomea. Strategiana on tarjota asiakkaille laaja lvi-alan tuotevalikoima, hyvät tuotteet ja joustavaa palvelua. Kahipa Oy valmistaa itse kojealustat, tuubiputket sekä muut alan erikoistarvikkeet Karkkilassa. Vuoteen 2007 asti yritys toimi nimellä Karkkilan Hitsauspalvelu Oy.

Kahipa Oy:n toiminta alkoi Veikko ja Marjatta Salmisen perustamana kotipihan metallipajasta, jossa Veikko valmisti kannakkeita, kojealustoja ja tuubiputkia. Toiminta laajeni ja tilat kävivät pieniksi, jolloin yritys rakensi uudet toimitilat Karkkilan teollisuuskylään 90– luvun puolessavälissä. 2000-luvun alussa Marjatan ja Veikon poika Ville Salminen tuli mukaan yrityksen toimintaan. Vuosi vuodelta yritys on jatkanut kasvuaan ja nykyisiä tiloja on laajennettu jo kolmeen kertaan.

Kahipan asiakkaita ovat Suomen suurimmista talotekniikka-alan asennusliikkeistä aina muutaman asentajan yrityksiin. Kahipa on tunnettu nopeista toimituksistaan sekä laadukkaista tuotteistaan. Yrityksen koko ja perheomistajuus antavat mainiot edellytykset palvella asiakkaita heidän tarpeidensa mukaan.